top of page

CUPPING THERAPY

Laat oud vet, verklevingen, afvalstoffen, ziektes, oud zeer, kwaaltjes, klachten, trauma's en cellulite verdwijnen.

snel, efficiënt en doel gericht!

Cupping Therapy® is een combinatie van cupping, lichaamsgerichte coaching, massage, ademwerk, PRE (psoas release excersises), guasha techniek, meridianenleer, energie-/chacra healing, elementen- en voedingsleer en bewegingsleer gerelateerde methoden.

Wanneer hoofd en lijf schreeuwen dat het zo niet verder gaat, wanneer de stemmetjes in je hoofd klaar zijn met piekeren, wanneer het lijf (onverklaarbare) pijntjes heeft en allerlei (vage) klachten ontwikkelt, maar je niet weet waar je moet beginnen..

Tijdens een Cupping Therapy® sessie of traject wordt al snel zichtbaar waar er een disbalans in het lichaam zit. Je leert hoe je uit oude patronen en gewoonten kunt stappen door het oude te herkennen, te doorleven en te erkennen zonder het verhaal op te rakelen. 

En je leert het nieuwe op alle lagen te integreren.

Alles wordt in beweging gebracht; de tool is de cup omdat hiermee de huid vacuüm trekt en verklevingen die daaronder zitten (zowel de oppervlakkige als zeker ook de diepe) lostrekken en het lichaam weer kan doorstromen.

Er ontstaat weer ruimte en zuurstofrijk bloed. Knopen schieten los, afvalstoffen en verklevingen met vet schieten los en alles wordt weer doorbloed en gevoed en alle onnodige ballast kan nu afgevoerd worden.

DSC_0055.jpg

ER IS BIJNA GEEN TECHNIEK DIE OP ZOVEEL LAGEN WERKT ALS
CUPPING THERAPY®

Let op: dit is geen reguliere Cupping! We gaan letterlijk en figuurlijk lagen van je aftrekken. Zowel mentaal als fysiek.
Cupping Therapy® wordt gecombineerd met manuele therapie, healing, ademwerk, chineese geneeskunde en detoxing. 

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
bottom of page