Donna-4.jpg
Donna-28.jpg

MASSAGE

Last van spanning? Niet meer na één van de heerlijke massages! Van stevig tot ontspannend, met de diverse massagetechnieken is er voor elk wat wils. Je zult als herboren de salon uit wandelen.

Door de jaren heen heb ik verschillende massage technieken over de hele wereld geleerd. Het mooiste is dat ik al deze massage technieken combineer in mijn massages wat resulteert in unieke massages die je niet eerder hebt ervaren. Ik masseer op gevoel en tune in op jouw energie en behoeftes.

Door heerlijke geuren, touches en muziek zorg ik voor een totale beleving van top tot teen!

Houd je van stevig? 

Houd je van rustig?

Wil je ontspannen?

Wil je van je pijn af?

Be My Guest!

Mijn massages zijn NIET van erotische aard.

Ik masseer alleen vrouwen.

MASSAGES

De deep-tissue massage is dé krachtpatser onder de massages. Houd je van stevig en een massage die tot ‘’het randje’’ gaat. Dan is deze massage iets voor jou! Na deze massage zul je je losser en lichter voelen, doordat knopen en blokkades worden verheven. 

Deep tissue massage  -   30 min   -   €35

Deep tissue massage  -   60 min  -   €60

 

De D-stress massage is een beleving die je niet veel vaker zal hebben ervaren als we het hebben over massages. In de ze massage combineer ik verschillende massage technieken die ik heb geleerd. Zoals; lomi-lomi, hotstone, deeptissue en ontspanning. Dit pareltje is zeker de moeite waar om eens te ondergaan.

D-stress massage  -   30 min  -   €35

D-stress massage  -   60 min  -   €60

D-stress massage -     90 min -   €87.50

 

Een drukke werkweek achter de rug? Of zit je hoofd vol? Last van pijnlijke schouders en/of nek? Dan is deze massage een droom die uitkomt. Bij deze massage focus ik op je schouders, nek en hoofdhuid. Als je stress en spanning zal als sneeuw voor de zon verdwijnen. Doordat je met masseren de doorbloeding en energie banen weer laat stromen, zul je merken dat je meer energie hebt! 

Relaxing Head and scalp massage  -   30 min  -   €35

 

Een bindweefsel massage voor je gezicht is als krachttraining voor je spieren, Het maakt je huid stevig en strak. Doordat we werken op de bindweefsel zorgen we ervoor dat de fibroblasten worden gestimuleerd om collageen aan te maken en elastine te versterken.

Bindweefsel massage gezicht -   45 min  -   €50

Mijn massages zijn niet van erotische aard.

TIP: BOEK EEN MASSAGE NA EEN ANDERE BEHANDELING EN JE KRIJGT €5,- KORTING!

REIKI

Reiki is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die uitgaat van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Door het doorgeven van energie uit het universum wordt dit vermogen gestimuleerd en kan heling of genezing optreden. Het is een pure, liefdevolle manier om je gezond en gelukkig te voelen en iedereen kan de energie doorgeven en ontvangen. Je kunt je vast nog wel die keer herinneren dat je als kind gevallen bent, en dat je vader of moeder een hand op die pijnlijke plek legde. Of al die keren dat je hoofdpijn had, en je je hand op je hoofd legde. Onbewust gaf dat verlichting en troost!

REIKI is dus in feite niets meer dan het doorgeven en ontvangen van universele levensenergie. Doordat alles energie is, is het onbelemmerd doorstromen ervan onontbeerlijk voor een gezond en gelukkig leven. Een lichaam dat in balans is, is een gezond lichaam en reiki herstelt die balans daar waar het nodig is. 

Met Reiki gebruik je dus de universele energie om alle energiebanen weer in evenwicht te brengen en te houden. In deze energiebanen kunnen blokkeringen ontstaan. Al deze energiebanen zijn met elkaar verbonden, chakra’s noemen we dit. Door een Reiki behandeling komt er extra energie beschikbaar voor het lichaam, zodat het lichaam met die extra energie aan het herstel kan beginnen. Ik als Reiki behandelaar kan geen invloed uitoefenen op het resultaat van de behandeling. Het lichaam van de ontvanger en zijn/haar energiesysteem regelt dit zelf.

Reiki kun je ook vergelijken met WIFI. Je stemt af op het WIFI kanaal van de cliënt waardoor de energie kan stromen.

Wat zijn de effecten van een behandeling?

* Reiki ontspant en vermindert stress

* Reiki behandelt de symptomen als ook de oorzaken van klachten

* Reiki brengt je chakra’s weer in balans

* Reiki kan pijn verlichten

* Reiki versterkt onder andere het immuunsysteem

* Reiki zorgt ervoor dat je lichaam zichzelf “geneest”

* Reiki voert gifstoffen af (daarom moet je na een behandeling ook veel water drinken)

* Reiki bevrijdt je van blokkades en laat onderdrukte gevoelens vrijkomen

* Reiki versterkt je energie om weer positief in het leven te staan

 

Maar voor wie is dan Reiki?

Reiki is er voor iedereen! Je hoeft echt geen klachten te hebben om een Reiki behandeling te ondergaan. Behoefte om tot jezelf te komen (een moment voor jezelf) is ook een hele mooie reden om eens een Reiki behandeling te ondergaan en hoe fijn is het dan om tijdens een behandeling in slaap te vallen en compleet ontspannen wakker te worden. Ja echt hoor, dat gebeurt!

Hoe ziet een reiki behandeling er uit?

Als je in de salon komt voor je reiki behandeling verwelkom ik je op een ontspannen en open manier en zullen we elkaar eerst wat beter leren kennen. 

Ik zal je vragen naar je intentie voor de sessie en om je intentie wat kracht bij te zetten mag je een inzichtkaartje trekken. vervolgens kom je lekker liggen op mijn behandel/massage bank. Tijdens deze behandeling houd je je kleding aan. Ik werk met essentiële oliën die ik aanpas op jouw behoeftes. Essentiële oliën werken ondersteunend bij lichamelijke en/of psychische onbalans. Ze kunnen ondersteunen bij stress en hebben een harmoniserende werking. Ze verwarmen, verkoelen, verzorgen en regenereren. Ze geven balans en strelen de huid en ziel.

Ik zorg voor een ontspannen en relaxte sfeer zodat jij helemaal weg kunt reizen.

Jij hoeft niks te doen, alleen maar lekker te liggen. Je mag je helemaal overgeven en ontspannen.

Reiki behandeling in de salon - 55,-

 

Reiki op afstand heeft dezelfde voordelen als een normale Reiki behandeling in de salon. De behandeling helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. Het voordeel van Reiki op afstand is dat jij geen reistijd hebt en dat de behandeling ook mogelijk is als jij door beperkingen niet in staat bent om te reizen.

reiki op afstand              - 35,-

Ik word helemaal blij als jij weer in verbinding komt met jezelf, zodat jij de wereld weer aankan!

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon