Donna-4.jpg
Donna-29.jpg

MASSAGE

Last van spanning? Niet meer na één van de heerlijke massages! Van stevig tot ontspannend, met de diverse massagetechnieken is er voor elk wat wils.

Je zult als herboren de salon uit wandelen.

Door de jaren heen heb ik verschillende massage technieken over de hele wereld geleerd. Het mooiste is dat ik al deze massage technieken combineer in mijn massages wat resulteert in unieke massages die je niet eerder hebt ervaren. Ik masseer op gevoel en tune in op jouw energie en behoeftes.

Door heerlijke geuren, touches en muziek zorg ik voor een totale beleving van top tot teen!

Mijn massages zijn NIET van erotische aard.

MASSAGES

Be-Impressed Massage

Intention & Flow

Tijdens deze unieke massage staan jouw intenties en jouw wensen centraal. 

Voordat we met de massage starten, zullen we kennis maken en je wensen bespreken.

 

Alles wat ik geleerd hebt en zélf heb mogen ervaren heb ik samen gebracht in deze unieke en magische massage. Intuïtief kijk en voel ik wat jij nodig hebt in combinatie met jouw wensen. Hierdoor zal het een unieke ervaring voor je zijn, waarbij alle zintuigen worden meegenomen. Zodat jij je van top tot teen ontspannen voelt en dit mee kunt nemen terug naar huis.

 

Een cadeau dat je jezelf met regelmaat moet gunnen om je lichaam en geest te geven wat ze nodig heeft.

 

30 minuten intention & flow

35,-

60 minuten intention & flow

60,-

90 minuten Intention & flow

85,-
 

REIKI

Reiki is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die uitgaat van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Door het doorgeven van energie uit het universum wordt dit vermogen gestimuleerd en kan heling of genezing optreden. Het is een pure, liefdevolle manier om je gezond en gelukkig te voelen en iedereen kan de energie doorgeven en ontvangen. Je kunt je vast nog wel die keer herinneren dat je als kind gevallen bent, en dat je vader of moeder een hand op die pijnlijke plek legde. Of al die keren dat je hoofdpijn had, en je je hand op je hoofd legde. Onbewust gaf dat verlichting en troost!

REIKI is dus in feite niets meer dan het doorgeven en ontvangen van universele levensenergie. Doordat alles energie is, is het onbelemmerd doorstromen ervan onontbeerlijk voor een gezond en gelukkig leven. Een lichaam dat in balans is, is een gezond lichaam en reiki herstelt die balans daar waar het nodig is. 

Met Reiki gebruik je dus de universele energie om alle energiebanen weer in evenwicht te brengen en te houden. In deze energiebanen kunnen blokkeringen ontstaan. Al deze energiebanen zijn met elkaar verbonden, chakra’s noemen we dit. Door een Reiki behandeling komt er extra energie beschikbaar voor het lichaam, zodat het lichaam met die extra energie aan het herstel kan beginnen. Ik als Reiki behandelaar kan geen invloed uitoefenen op het resultaat van de behandeling. Het lichaam van de ontvanger en zijn/haar energiesysteem regelt dit zelf.

Reiki kun je ook vergelijken met WIFI. Je stemt af op het WIFI kanaal van de cliënt waardoor de energie kan stromen.

DSC_0113.jpg

Wat zijn de effecten van een behandeling?

* Reiki ontspant en vermindert stress

* Reiki behandelt de symptomen als ook de oorzaken van klachten

* Reiki brengt je chakra’s weer in balans

* Reiki kan pijn verlichten

* Reiki versterkt onder andere het immuunsysteem

* Reiki zorgt ervoor dat je lichaam zichzelf “geneest”

* Reiki voert gifstoffen af (daarom moet je na een behandeling ook veel water drinken)

* Reiki bevrijdt je van blokkades en laat onderdrukte gevoelens vrijkomen

* Reiki versterkt je energie om weer positief in het leven te staan

Reiki behandeling in de salon

60,- 60 min

 

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon