Donna-4.jpg
wenkbrauw behandeling

BROWS&LASHES

Mooie wenkbrauwen zorgen voor een frisse oogopslag en een verzorgd overkomen. Ik laat je graag ''onder de indruk'' zijn van jouw eigen wenkbrauwen en streef er naar om de beste versie van jou wenkbrauwen te creëeren. Dit kan soms betekenen dat ik je vraag om er zelf niet meer aan te ''plukken'' en ze te laten groeien, zodat we samen werken aan de wenkbrauwen waar je altijd van hebt gedroomd. Perfect in vorm en het best passend bij jouw

gezichtscontouren.

Ook de wenkbrauw behandelingen bij be-Impressed Beauty onderga je op een holistische wijze. Tijdens de behandelingen zet ik essentiële oliën in en ontvang je een heerlijke head & scalp massage tijdens het inwerken van de henna of de verf.

Heerlijk ontspannen dus!

10 Tips voor volle wenkbrauwen.jpg

WENKBRAUW STYLING

Je wenkbrauwen geven je expressie en zeggen veel over jouw unieke oogopslag en uitstraling.

Als je bij mij komt voor je wenkbrauwbehandeling is dat geen 'quick-fix' maar een langer termijn

transformatie naar de beste versie van jouw wenkbrauwen.

Wenkbrauwen verven

Alleen verven

€15

Wenkbrauw basis behandeling

Browmapping, harsen, epileren, bijknippen en  touch-up 

 €20

Wenkbrauw henna behandeling

Browmapping, henna, harsen, epileren, bijknippen,

head & scalp massage, touch-up/make-up 

 €40

Wenkbrauw shapen en verven (gewone verf)

Browmapping, gewone verf, harsen, epileren, bijknippen, head & scalp massage, touch-up/make-up

€27.50

Brow lift

De brow lift is een behandeling waarbij de haartjes in de gewenste richting  worden geplaatst. Op die manier zorg ik ervoor dat warrige en stugge haartjes 'getemd' worden. Na de behandeling zien de wenkbrauwen er vol, sprekend en een beetje 'fluffy' uit."

Haartjes temmen en in de gewenste richting plaatsen?  Dan is deze behandeling voor jou!

-zie browlift effect op de foto hiernaast-

Brow lift zonder verven

€45

Brow lift met gewone verf

€50

Brow lift met henna

€55

10 Tips voor volle wenkbrauwen.jpg
 

Lash lift

De Lash Volume Lift is een behandeling, waarbij de natuurlijke wimpers worden gelif en meer volume krijgen. Tijdens deze behandeling worden je wimpers vanaf de wortel tegen een zachte siliconen mal aan “gelift”.

Hier wordt met een speciale crème de nieuwe vorm aangebracht in de wimpers, die zorgt voor een mooi resultaat. Na het liften wordt ook een volumizer crème  en een verzorgende olie aangebracht op de wimpers. Dit resulteert in prachtig mooie, lange, volle, gekrulde maar vooral gezonde wimpers!

Om het beste resultaat te krijgen worden de wimpers meteen mee geverfd, hierdoor zullen je wimpers er nog voller en intenser uitzien. Deze combinatie van “liften en verven”  maakt het gebruik van mascara en wimperkrullers overbodig.

De Lash Lift zal ongeveer 6 weken zichtbaar blijven, hierna zakt langzamerhand de krul uit de wimpers. Na 6 weken kan deze behandeling weer herhaald worden, zonder dat het schadelijk is voor je eigen wimpers.

lash lift behandeling

55,- duur 60 min

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon