Donna-4.jpg
wenkbrauw behandeling

BROWS&LASHES

Mooi gestijlde wenkbrauwen zorgen voor een frisse oogopslag en een verzorgd overkomen. Ik laat je graag ''onder de indruk'' zijn van jouw eigen wenkbrauwen en streef er naar om de beste versie van jou wenkbrauwen te creëeren. Dit kan soms betekenen dat ik je vraag om er zelf niet meer aan te ''plukken'' en ze te laten groeien, zodat we samen werken aan jouw mooiste wenkbrauwen.  Perfect in vorm en het best passend bij jouw gezichtscontouren.

Be-Impressed Beauty biedt verschillende Brow behandelingen aan.

10 Tips voor volle wenkbrauwen.jpg

WENKBRAUW STYLING

Wil je mooi natuurlijke en verzorgde wenkbrauwen? Dan ben je bij be-Impressed Beauty  aan het juiste adres.

Ik streef er naar om samen met jou de beste versie van jou wenkbrauwen te creëeren

Wenkbrauwen verven

Alleen verven

€15

Wenkbrauw basis behandeling

Browmapping, harsen, epileren, bijknippen en  touch-up 

 €20

Wenkbrauw henna behandeling

Browmapping, henna, harsen, epileren, bij knippen, touch-up 

 €40

Wenkbrauw shapen en verven (gewone verf)

Browmapping, gewone verf, harsen, epileren, bij knippen, touch-up 

€27.50

Brow lift

De brow lift is een behandeling waarbij de haartjes in de gewenste richting plaatsen. Op die manier zorgen ik ervoor dat warrige en stugge haartjes 'getemd' worden. Na de behandeling zien de wenkbrauwen er vol, sprekend en een beetje 'fluffy' uit."

Haartjes temmen en in de gewenste richting plaatsen?  Dan is deze behandeling voor jou!

Brow lift zonder verven

€45

Brow lift met gewone verf

€50

Brow lift met henna

€55

10 Tips voor volle wenkbrauwen.jpg
 

Lash lift

De Lash Volume Lift is een behandeling, waarbij wij de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens deze behandeling worden je wimpers vanaf de wortel tegen een zachte siliconen mal aan “gelift”.

Hier wordt met een speciale crème de nieuwe vorm aangebracht in de wimpers, die zorgt voor een mooi resultaat. Na het liften wordt ook een volumizer crème  en een verzorgende olie aangebracht op de wimpers. Dit resulteert in prachtig mooie, lange, volle, gekrulde maar vooral gezonde wimpers!

Om het beste resultaat te krijgen raden wij aan om de wimpers gelijk mee te verven, hierdoor zullen je wimpers er nog voller en intenser uit zien. Deze combinatie van “liften en verven”  maakt het gebruik van mascara en wimperkrullers overbodig.

De Lash Lift zal ongeveer 6 weken zichtbaar blijven, hierna zakt langzamerhand de krul uit de wimpers. Na 6 weken kan deze behandeling weer herhaald worden, zonder dat het schadelijk is voor je eigen wimpers.

lash lift behandeling

55,- duur 60 min

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon