Donna-4.jpg
Donna-13.jpg

BEAUTY

Als je huid er stralend en verzorgt uitziet helpt dat zeker ook mee aan hoe jij je van binnen voelt.

Het is mijn doel om samen met jou te werken aan een mooie en stralende huid, zodat jij je mooi en zelfverzekerd voelt als je in de spiegel kijkt. Dit straal je uit waardoor jij automatisch lekkerder in je vel zit!

Ik begrijp als geen ander dat je leven soms hectisch kan zijn. Misschien heb je een drukke baan, wil je voldoen aan verschillende taken, of je hebt een gezin waarin je alle ballen hoog wilt houden.

Dan is het belangrijk dat je met regelmaat tijd neemt voor jezelf, ME-TIME noem ik dat.

Wanneer je bij mij in de salon bent vergeet je even alles om je heen. Ik zorg er voor dat je écht ontspant. 

Ik start de behandeling met een ontspannend ritueel inclusief fijne geuren en drukpunten.

Hierdoor voel jij je direct ontspannen en laat je alle waan van de dag los.

Daarnaast dompel ik je onder met verzachtende en huid verbeterende producten, ontspannen massagetechnieken en heerlijke (natuurlijke) geuren.

Kortom: als je bij mij in de salon bent vergeet je even alles om je heen.

Je waant je in een ontspannen en warme omgeving.

Zodat jij uitgerust en opgeladen naar huis gaat.

FACIALS

Tijdens de behandelingen staan jouw wensen centraal.

Deze worden besproken voorafgaand aan de behandeling als je bij mij in de salon bent.

Het is aan jou om te kiezen hoe lang jij jezelf jouw ME-TIME gunt en wilt geven.

Tijdens de behandeling word er gewerkt met huid verbeterende producten van Paula's Choice.

In alle behandelingen word er een uitgebreide reiniging inclusief een peeling met AHA-zuren. Alpha Hydroxy Acids (AHA's) zijn wateroplosbare fruitzuren. Ze weken dode huidcellen aan het huidoppervlak los, zodat nieuwe, frisse huidcellen tevoorschijn komen. Bovendien stimuleren AHA's de cel vernieuwing in de onderste lagen van de huid en verbeteren ze de vochtbalans, waardoor jouw huid er egaler en gladder uitziet.

Laat je verassen door verschillende huid stimulerende tools en een heerlijk poeder masker (vanaf 60 min).

Deze unieke combinatie van natuurlijke Dode Zee mineralen en Parelpoeder houdt de huid zijdezacht en soepel.

Het poedermasker helpt vroegtijdige veroudering van de huid te voorkomen, parelpoeder voorkomt pigmentatie door de ontwikkeling van melanine af te remmen. Bevat een natuurlijke vochtinbrenger. Hoofdfunctie: hydraterend, vernieuwend en verhelderend.

Wenkbrauwen waxen en verven met gewone verf is inclusief vanaf 60 min.

Gezichtsbehandeling 30 min 

€45

 

Gezichtsbehandeling 60min

€67.50

Gezichtsbehandeling 90 min  

€95

WAX BEHANDELINGEN

Wenkbrauwen  nieuw model

€20

Wenkbrauwen bijwerken

€15

Bovenlip 

€10

Kin 

€10

Kaak

€10

Combi bovenlip/kin/kaak 

€25

UPGRADE JE BEHANDELING

Henna extra bij de behandeling 
€10
Wimpers Verven
€10
Rug  massage
€25

BIO PEELING

De term Bio Peeling is geen merknaam, het betekent (bio) natuurlijk en (peeling) exfoliatie. Een bio peeling is een kruidenbehandeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie (geen apparaat nodig) voor huidverbetering. Deze Bio peeling methode is gericht op het verwijderen van de dode cellen bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peeling die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de Bio peeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten en micronaaldjes van de Bio peeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!

VEELGESTELDE VRAGEN BIO PEELING

Wat zijn de kosten van de behandeling?


De behandeling kost 82,- en duurt 75 min
Wat is er inclusief deze behandeling?


Voorafgaand aan de behandeling word je huid geanalyseerd en worden alle wensen en verwachtingen goed door besproken. we starten de behandeling met een dubbele reiniging. Hiermee worden afvalstoffen, make-up en overtollig talg van de huid gereinigd. Vervolgens wordt er een diepte reiniging uitgevoerd, waarbij alle poriën goed gereinigd worden. als dit is gedaan is wordt de Bio peeling aangemaakt en op de huid aangebracht worden. Deze wordt max 3 minuten met roterende bewegingen op de huid aangebracht. De tijd en hoe lang de peeling zal worden in gemasseerd hangt af van je huidtype. Ik zal je steeds tijdens het inmasseren vragen hoe het aanvoelt op een schaal van 1-10. Nadat het hoogte punt van de peeling is bereikt, wordt de peeling van de huid verwijderd en wordt er direct een verkoelend en kalmerend alginaat masker aangebracht. Dit is een masker op basis van algen wat wordt gemengd met water. Het voelt aan als een heerlijk koele pasta. Deze combinatie zal aanvoelen als een fijne ervaring. Tijdens het masker zullen de schouders, nek en hoofdhuid gemasseerd worden. na 15 minuten halen we het masker in 1x van de huid en sluiten we de behandeling af met een voedende dag/nacht crème.

let op: deze behandeling is exclusief wenkbrauwen shapen, remodelleren en verven
Hoe verloopt het herstel proces na de peeling?


Dag1: Nadat je in de salon bent geweest zul je een warm, gloeiend gevoel hebben aan je huid. Je huid zal op de dag zelf wat rood zien.

Dag 2: De dag na de behandeling zal je al merken dat je huid extra voeding nodig heeft. Ik adviseer je gezicht niet met water of een reiniging gel op basis van water te reinigen. Water onttrekt veel vocht van je huid en hierdoor zal je huid nog droger aanvoelen.

Dag 3-4: De daaropvolgende dagen zul je naast dat je huid trekkerig aanvoelt wat velletjes gaan zien. Dit is een teken dat de bovenste dode en verhoornde huid los aan het laten is. Probeer het proces zoveel mogelijk met rust te laten en niet te gaan scrubben.

Dag 5-6: De velletjes zijn van je huid en je hebt een hele mooie verfijnde huidstructuur, je huid ziet er gezond en stralend uit met weinig oneffenheden.
Hoe dien ik mijn huid te verzorgen na de peeling?


Na de behandeling adviseer ik je de Calm Restroring creme van Paula’s Choice (32,-) te gebruiken. Je huid gaat namelijk na de eerste dag wat trekkerig aanvoelen en na 2 dagen vervellen. Je hebt dus een extra voedende en herstellende crème nodig tijdens de eerste week!

Breng minimaal een dagcrème met factor 30 aan!

Daarnaast is het advies om je huid niet te scrubben en geen peelende producten (zoals BHA en AHA aan te brengen).

Je kunt je huid het beste reinigen met een milde, verzorgende en voedende reiniging crème, zoals de Calm Nourishing Cream Cleanser van Paula’s Choice (24,-) i.c.m. de Calm Soothing Gel Toner (24,-)

Daarnaast is het een dringend advies om de volgende activiteiten 4 dagen na de peeling te vermijden:

-zonnebank/zonnebaden

-sauna

-actief sporten

-zwemmen
Wat voor resultaat kan ik verwachten na de behandeling?


De peeling vernieuwt je huid en ruimt als het ware je oude dode huid op waardoor je er een mooie nieuwe huid voor in de plaats krijgt. Het werkt ontstekingsremmend bij acné. Oneffenheden en verkleuringen worden minder vervagen. De (porie) structuur zal mooi verfijnd zijn

MICRONEEDLING

Microneelding is een behandeling die wordt uitgevoerd met de Dermapen, en is een huidherstellende behandeling waarbij de huid op zachte en gecontroleerde wijze doelgericht wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. De huid wordt zo aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine en dat resulteert in een liftend en vertsrakkend effect.

Tijdens de behandeling zullen er 360000 kleine gaatjes in de poriestructuur gemaakt worden in combinatie met een hyaluron vloeistof dat wordt aangebracht.  De hyaluron (vochtbinder) zal direct door de huid worden opgenomen en dieper de huid in kunnen worden gesluisd. Er wordt tijdens de behandeling voor gezorgd dat het huidoppervlak intact blijft en dus niet beschadigd raakt! Er wordt niet dieper dan 0.5mm in de huid gewerkt. Hierdoor zullen er dus weinig bloed puntjes tevoorschijn komen. Helemaal uitgesloten is dit niet, dit is ongeacht de huiddikte.

 

Binnenin de huid ontstaat er een gecontroleerde ontstekingsreactie waardoor er een genezingsproces in de huid optreedt. Dit genezingsproces stimuleert o.a. de natuurlijke productie van collageen en elastine. Waardoor je dus een stevigere huid krijgt, lijntjes en rimpels worden minder diep, vochtlijntjes verdwijnen, de poriestructuur wordt verfijnd en de huidtint wordt egaler.

VEELGESTELDE VRAGEN MICRONEEDLING

Wat zijn de kosten van de behandeling?


De prijs is 105,- en de behandeling duurt in totaal 90 min.
Wat krijg ik allemaal voor deze behandeling?


De huid zal eerst goed geanalyseerd worden en nadat alle wensen en verwachtingen zijn besproken zullen we beginnen met dubbele reiniging. Hiermee wordt al het overtollig talg, make-up en afvalstoffen van de huid gereinigd. Vervolgens wordt er een peelende lotion aangebracht zodat de bovenste verhoornde en verdikte huidlaag wordt verweekt. Daarna wordt eerst het ampul met hyaluronzuur aangebracht en vervolgens gaan we voorzichtig en geconsecreerd met de pen over de huid. Eerst het voorhoofd, vervolgens de huid rond om de ogen, de wangen en de kin en tot slot worden hals en decolleté behandeld. Het needlen zelf zal ongeveer 10 minuten duren. Vervolgens krijg je een heerlijk voedend en kalmerend masker aangebracht.
Welk resultaat mag ik verwachten na de behandeling?


Verbeterde doorbloeding waardoor de huid gezonder, gladder, weerbaarder en een frisse kleur krijgt. Een vermindering van de roodheid en pigmentvlekken door UV nemen af. Door de aanmaak van collageen en elastine ontstaat een verbetering van de huidstructuur. De huid wordt strakker, gladder en steviger. Rimpels verminderen en lijnen worden minder hard. De structuur van de poriën verfijnen.
Doet de behandeling pijn?


De meeste dames omschrijven de behandeling als niet pijnlijk maar gevoelig
Hoe verloopt het herstel proces na de behandeling?


Dag1: Nadat je in de salon bent geweest zul je een warm, gloeiend gevoel hebben aan je huid. Je huid zal op de dag zelf wat rood zien.

Dag 2: De dag na de behandeling zal je al merken dat je huid extra voeding nodig heeft. Ik adviseer je gezicht niet met water of een reiniging gel op basis van water te reinigen. Water onttrekt veel vocht van je huid en hierdoor zal je huid nog droger aanvoelen. Je huid heeft extra voeding en hydratatie nodig!

Vanaf dag 3: Je hebt een hele mooie verfijnde huidstructuur, je huid ziet er gezond en stralend uit met weinig oneffenheden. Je huid is zichtbaar strakker en er zijn zichtbaar minder lijntjes en rimpels te zien.
Hoe dien ik mijn huid te verzorgen na de behandeling?


Na de behandeling adviseer ik je de Calm Restroring creme van Paula’s Choice (32,-) te gebruiken. Je huid gaat namelijk na de eerste dag wat trekkerig aanvoelen. Je hebt dus een extra voedende en herstellende crème nodig tijdens de eerste week!

Breng minimaal een dagcrème met factor 30 aan!

Daarnaast is het advies om je huid niet te scrubben en geen peelende producten (zoals BHA en AHA aan te brengen).

Je kunt je huid het beste reinigen met een milde, verzorgende en voedende reiniging crème, zoals de Calm Nourishing Cream Cleanser van Paula’s Choice (24,-) i.c.m. de Calm Soothing Gel Toner (24,-)

Daarnaast is het een dringend advies om de volgende activiteiten 3 dagen na de behandeling te vermijden:

-zonnebank/zonnebaden

-sauna

-actief sporten

-zwemmen
Hoe haal ik het mooiste resultaat uit de behandeling?


Het mooiste is om 3 tot 6 behandelingen achter elkaar te laten uitvoeren.

Tussen de behandelingen in zal steeds 14 dagen tijd zitten

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon