top of page

Hi, I'm Donna

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Donna Vleugel. 29 jaar geleden ben ik geboren in Wemeldinge, een mooi dorp in Zeeland. Van jongs af aan hebben make-up, wenkbrauwen en uiterlijke verzorging mij gefascineerd. Ik was altijd in de weer met de make-up van mijn moeder en het maken van mijn eigen crèmes. Een geboren schoonheidsspecialist en wenkbrauw styliste dus !

 

ERVARING

De keuze was daarom ook snel gemaakt.  Na de middelbare school ging ik in Roosendaal mijn opleiding tot schoonheidsspecialist en visagiste volgen. Na 4 jaar werkervaring was ik toe aan een nieuwe uitdaging, iets verder weg.. Ik ging werken op een cruiseschip. Ook meteen handig om mijn Engels een beetje op te krikken! Hier heb ik mijn massage-skills geleerd. Eenmaal terug aan wal heb ik mezelf verder ontwikkeld als schoonheidsspecialiste bij verschillende salons. 

 

WISH IT, DREAM IT, DO IT!

Altijd bleef er iets aan me knagen.. Mijn talenten toepassen in mijn eigen salon. Ik ben mijn droom achterna gegaan en 'het' gewoon gaan doen. In mijn salon mag  je 100% jezelf zijn en mijn streven is om iedereen een gevoel van eigenliefde mee te geven. Vandaar de kleur roze. Roze is de kleur van het hart chakra, de rozenkwarts edelsteen die staat voor zelfliefde en acceptatie. 

 

LIVE YOUR HAPPIEST LIFE

Naast uiterlijke beauty ben ik me gaan verdiepen in de innerlijke wereld van ons vrouwen. Ik ben er van overtuigd dat schoonheid van binnen uit komt. De kunst is alleen, dat je het zelf ziet en geloofd! We zijn opgegroeid en opgevoed door onze ouders en leraren. En we hebben verschillende ervaringen opgedaan, leuke én minder leuke. Hierdoor hebben we levensstandaarden en overtuigingen overgenomen die niet van onszelf zijn.  Door de jaren heen heb je hierdoor belemmerende overtuigingen ontwikkeld die je niet helpen volledig in je kracht te staan. Ik wil je helpen om weer volledig in jouw kracht te gaan staan! En vanuit deze gedachte is het 1 op 1 dag retraite ontstaan. 

DEEP DIVING INNER PEACE 1 ON 1 DAY RETREAT

Tijdens deze mooie dag word je van A tot Z en top tot teen in de watten gelegd. Deze hele dag staat in het teken van JOU en het leven dat jij wilt creëeren. Ik ben daarbij jou persoonlijke coach. Wat wil jij nu écht? Waar heb jij behoefte aan?  En wat heb jij nodig om daar te komen?  Alles wat jou niet meer dient help ik je om op een relaxte manier los te laten. Ik haal alles uit de kast om jou een onvergetelijke dag te bezorgen.

Dat je blij bent met wie je bent en hoe jij je leven hebt ingericht.

Want dat is waar echte schoonheid vandaan komt.

Zodat je er niet alleen maar fantastisch uitziet, maar je vanbinnen ook echt fantastisch voelt!

Ik ben er voor jou om je even te laten bezinnen, terug in verbinding te komen met jezelf en jezelf weer lekker in je vel te laten voelen.

Ik ontvang je met veel plezier, passie en een warm hart in de salon!

Liefs Donna

Donna-38.jpg
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
bottom of page